Rođendanski party I.

Paket uključuje rođendansku proslavu za 10 – ero djece u trajanju od 3 sata, ulaznice i nadzor na bazenu, sokove po želji slavljenika (sok od jabuke, ledeni čaj, razni okusi, coca cola, fanta, cedevita) rođendansku tortu -čokoladnu, voćnu ili ledo sladolednu tortu,  po Vašoj želji.

Cijena rođendanskog paketa party I. je 135,00€  1.017,16 kn

Doplata za svako sljedeće dijete je 10,00 €  75,35 kn

Rođendanski party II.

Paket uključuje rođendansku proslavu za 20 – ero djece, u trajanju od 3 sata, ulaznice i nadzor na bazenu, sokove po želji slavljenika (sok od jabuke, ledeni čaj, razni okusi, coca cola, fanta, cedevita) rođendansku tortu – čokoladnu, voćnu ili tortu po Vašoj želji.

Rođendanski paket party II.  cijena je 220,00€  1.657,48 kn
Doplata za svako sljedeće dijete je 10,00 €  75,35 kn

Djeci su na raspolaganju svi bazeni, tobogan i valovi.

Ostale mogućnosti

Uz doplatu od 6,00 € (45,02 kn) po djetetu za grupe od 10-ero ili 20-ero djece možemo Vam ponuditi ronjenje u ronilačkom bazenu sa kompletnom scuba opremom ( maska, peraje, disalica, boca sa zrakom i ronilački instrumenti) i osnovnu edukaciju o vještinama ronjenja.

Iskustvo ronjenja jedinstveno je u vodenom parku Aquae Vivae,  jako je zanimljivo, poučno, uzbudljivo i čini proslavu rođendana nezaboravnim doživljajem za sve goste  na bazenima s pet zvjezdica!

Želimo Vam Aquae Vivae
Vodeni park s pet zvjezdica!